Please pick only one post type!

So under the waves

And out of your way

I’ll go

"I want to talk,
But I don’t know where to start."
- A short story. (via livinginafantasytoescapetheworld) -
"

"Aku bukannya tak kisah tentang dia dah. Tapi kau pun tahu dia dah ada orang lain. Dan walaupun aku nak sangat tanya dia, dia ada masalah ke dan aku nak dia share dengan aku, but it’s just not appropiate for me to do that."

"Kau suka kalau ada lelaki buzz skype buah hati kau dan tanya dia, "kau ada masalah ke? share la ngan aku."?"

Diam.

"Apa yang aku boleh buat sekarang ni, sekadar doakan kebahagiaan dia je. Dan harap dia diberi kekuatan untuk hadapi semua masalah dan dugaan."

Dan semoga aku juga kuat untuk hadapi semua ini.

"
- It’s not that I stop caring about you. I just stop showing it. For you, are never mine to begin with. (via starlight-becomes-rain) -

gordo10bx:

"Grant us, O Lord, someone who will pray for us after our deaths"

himeoozora:

يشتاقون إلى أطفالهم…و يقتلون أطفال الآخرين…أريد لهذه الصورة أن تزور كل نقطة في هذا العالم

Finally I found this picture again!! You all better read this and think for a while…
The Soldier’s pic on its own had over 50k notes… now how about this one? Doesn’t it break your heart as well?? Don’t you feel like your eyes are starting to form some tears in them? Or are we just going to act like we’re still blind and ignore everything…?